torsdag 7 aug 2014

Boksläpp! Våffelmuck av Tore Renberg & Øyvind Torseter

Kommunikation är inte lätt när man är liten

Våffelmuck är tredje boken om Ina och hennes lillebror Hasse. Serien har blivit mycket uppmärksammad. Texten är både rolig och finurlig och Øyvind Torseters illustrationssätt, där han bygger modeller av scenerna i boken som sedan fotograferas av, har hyllats av många.

Ina håller på att grädda våfflor till Hasse och sig själv när hon hör Hasse gråta från trädgården. Det låter som om han skriker våffelmuck, men låter sig inte tröstas med att våfflorna snart är klara att äta. Det är något annat han vill. Ina försöker med allt – klär ut sig till tjuv, trollkarl … och till sist förstår hon. Hasses boll har hamnat uppe i trädet, och det enda som behövs för att få ner den är en gaffeltruck. Och det är inte lätt att säga för en liten som inte pratar rent.

Tore Renberg är en prisbelönt norsk författare som blivit känd inte bara som barnbok- och romanförfattare utan också som debattsugen kritiker och programledare. Øyvind Torseter är en hyllad norsk illustratör.

 

Recensionsdag 7 augusti 2014

 

Ladda ned högupplöst omslag

Ladda ned högupplöst omslag i 3D

Ladda ned högupplöst författarfoto Tore Renberg

Ladda ned högupplöst författarfoto Øyvind Torseter

 

För mer information, författarkontakt och recensionsexemplar, välkommen att mejla red@kabusabocker.se eller att ringa 031 85 95 80.

 

 

Boksläpp! Våffelmuck av Tore Renberg & Øyvind Torseter