torsdag 27 feb 2014

Boksläpp! Mintgrodornas återkomst av Karin Brunk Holmqvist – nu som e-bok!

Karin Brunk Holmqvist har känsla för det komiska i vardagens bestyr. Mintgrodornas återkomst är en underhållande samling krönikor där hon generöst delar med sig av sina funderingar kring våndan av att åka hiss, barns klarsynta sanningar, alla knepiga elektroniska apparater som invaderar våra hem och dessa eviga Ikea-vandringar. En del av krönikorna i denna samling har tidigare varit publicerade i boken Om mintgrodor och förlorade illusioner.

Karin Brunk Holmqvist är en av Sveriges mest lästa och uppskattade författare, och de senaste åren har hennes böcker stadigt legat bland de mest utlånade böckerna på landets bibliotek. Hennes humoristiska berättelser om att det aldrig är för sent att förändra sitt liv lockar såväl till skratt som igenkännande nickar. Med värme och insikt låter hon krocken mellan gamla och nya tider, landsort och stad, blomma ut i underhållande skrönor fyllda av värme och medmänsklig storhet och tillkortakommanden. Karin Brunk Holmqvist har sålt över 750 000 exemplar i Sverige och hon tillbringar en stor del av året på författarturné.


Ladda ned högupplöst omslag

Ladda ned högupplöst omslag i 3D

 

Ladda ner högupplöst författarfoto (närbild)

Ladda ned högupplöst författarbild (helbild)

Fotograf: Lina Ikse

 

 

För mer information, författarkontakt och recensionsexemplar, välkommen att mejla red@kabusabocker.se eller att ringa 031 85 95 80.

Boksläpp! Mintgrodornas återkomst av Karin Brunk Holmqvist – nu som e-bok!