torsdag 13 mar 2014

Boksläpp! Kranvridarna av Karin Brunk Holmqvist

Den lilla byn med den stora framtiden

Spjutstorp sörjer sin nedlagda affär och kommunen har meddelat att sista bussen stannar vid årsskiftet. Men ortsbefolkningen tänker inte ge upp, Spjutstorp ska finnas kvar på kartan.

Edit har gått i pension och sköter hushållet åt brodern Hjalmar och sig själv. Tillsammans med väninnorna Gudrun, Carita och Kerstin har hon en vinklubb, Kranvridarna. Trots minst sagt olika förhållningssätt till vin är träffarna månadens höjdpunkt. Särskilt viktiga blir de för Edit när Hjalmar plötsligt börjar ränna ute på nätterna samtidigt som grannen Greta beter sig allt märkligare …

Karin Brunk Holmqvist är en av Sveriges mest lästa och uppskattade författare, och de senaste åren har hennes böcker stadigt legat bland de mest utlånade böckerna på landets bibliotek. Hennes humoristiska berättelser om att det aldrig är för sent att förändra sitt liv lockar såväl till skratt som igenkännande nickar. Med värme och insikt låter hon krocken mellan gamla och nya tider, landsort och stad, blomma ut i underhållande skrönor fyllda av värme och medmänsklig storhet och tillkortakommanden. Karin Brunk Holmqvist har sålt över 750 000 exemplar i Sverige och hon tillbringar en stor del av året på författarturné.

 

Recensionsdag 13 mars 2014 

 

Ladda ned högupplöst omslag

Ladda ned högupplöst omslag i 3D

 

Ladda ner högupplöst författarfoto (närbild)

Ladda ned högupplöst författarbild (helbild)

Fotograf: Lina Ikse

 

 

För mer information, författarkontakt och recensionsexemplar, välkommen att mejla red@kabusabocker.se eller att ringa 031 85 95 80.

 

Boksläpp! Kranvridarna av Karin Brunk Holmqvist