torsdag 13 mar 2014

Boksläpp! Hyenorna av Hanne Ørstavik

Den här romanen kan förändra ditt liv

Siv är författare och får låna en lägenhet av sin skrivarvän Sally i en stad vid havet i södra England. Hon åker dit för att hitta tillbaka till något. Vad det är vet hon inte. Hon har just brutit upp från sitt förhållande med Rudolf och känner sig tom. I staden vid havet ska hon bara vara, våga vara i sig själv och inte göra. Vem är hon när hon är ensam och inte skriver?

Hyenorna är en roman om att komma tillbaka till sig själv, att ta tid till eftertanke och att bara våga vara för att kunna hitta kraften igen. Det är också en roman om skrivande, om trådar som behöver tid att växa fram för att kunna bilda en helhet och ge ny inspiration.

Hanne Ørstavik är född 1969 i Finnmark, Norge men flyttade till Oslo vid 16 års ålder där hon fortfarande bor. Hon är en av Norges främsta och mest lästa författare.

Ørstavik har sedan debuten 1994 givit ut elva romaner som översatts till många språk. Hyenorna är den åttonde romanen som översatts till svenska. Hon har fått en rad priser, bland andra Bragepriset, Sultpriset, P2-lyssnarnas romanpris, Amalie Skram-priset, Oktoberpriset och Doblougpriset. 2007 fick hon Aschehougprisen för sitt samlade författarskap.

 

Recensionsdag 13 mars 2014

 

Ladda ned högupplöst omslag

Ladda ned högupplöst omslag i 3D

Ladda ned högupplöst författarfoto

Fotograf: Pete Pacifica

 

För mer information, författarkontakt och recensionsexemplar, välkommen att mejla red@kabusabocker.se eller att ringa 031 85 95 80.

 

Boksläpp! Hyenorna av Hanne Ørstavik