måndag 17 mar 2014

Boksläpp! Den dagen av Viveka Sjögren som POD

Nu finns Den dagen av Viveka Sjögren äntligen som POD!

Lilla Fågel och hans familj blir utknuffade ur sitt bo av de svartvita fåglarna. De ramlar ut i världen och får söka sig fram tillsammans med andra som också förlorat sina hem. Det finns inte mat till alla och de är rädda. Men plötsligt en dag kan Lilla Fågel flyga och kan ge sig av. Till Ettannatland.

Den dagen är en färgsprakande, vacker och viktig barnbok som handlar om att vara barn och flykting. Den handlar om att förlora något man älskar, sitt hem, sin syster och pappa. Men den handlar också om att våga hoppas och våga flyga.

Viveka Sjögren (1966) flyttade till Delsbo i Hälsingland 1995, där hon bor med sina fyra barn och en bunt husdjur i ett vimsigt hus med förtrollande utsikt. Hon är verksam som författare och illustratör, med flera bilderböcker bakom sig. På Kabusa Böcker har hon tidigare givit ut bilderböckerna Den andra mamman (2007), Den dagen (2008) och Vi blåste bort ibland (2013). Hon har haft stora framgångar med ungdomsböckerna I den tysta minuten mellan, som nominerades till Augustpriset (2011) och Himmel över Hassela (2012).

 

Ladda ned högupplöst omslag

Ladda ned högupplöst omslag i 3D

 

Ladda ned högupplöst författarfoto (halvbild)

Ladda ned högupplöst författarfoto (helbild)

Fotograf: Pontus Orre

 

För mer information, författarkontakt och recensionsexemplar, välkommen att mejla red@kabusabocker.se eller att ringa 031 85 95 80.

Boksläpp! Den dagen av Viveka Sjögren som POD