torsdag 3 apr 2014

Ny e-bok! Einsteins arvingar av L.P. Ramberg

Köp boken direkt via vår webbshop!

Takeo Ohashi hittas död på botten av det lut­an­de tornet i Pisa och rykten börjar genast gå kring den framstående och nobelpristippade fysikforskarens mystiska död. Många tror att han hoppade efter att ha misslycktas med inne­hållet i föredraget som han skulle hålla på konferensen i Italien och som skulle ställa all tidigare forskning på ända.

Forskarens död gör kungliga vetenskapsakade­miens ledamöter nervösa, Takeo var en av de hetaste kandidaterna till nobelpriset i fy­sik. Hans kollega från gästforskartiden i Stock­hol­m, Anneli Vinka, får i uppdrag att åka till Pisa och undersöka vad som hänt. Vad aka­demiledamöterna inte vet är att hon har större personliga skäl att undersöka saken än de någonsin kunnat gissa. Hon har just förlorat den man hon älskar och som hon efter konferensen skulle flytta ihop med. De var uppfyllda av konsten och skönheten i mate­matikens formler, tillsammans skulle de upp­nå storartade resultat. Ingen kommer hindra henne från att ta reda på sanningen – ingen!

 

Ladda ned högupplöst omslag

Ladda ned högupplöst omslag i 3D

 

 

För mer information, författarkontakt och recensionsexemplar, välkommen att mejla red@kabusabocker.se eller att ringa 031 85 95 80.

 

Ny e-bok! Einsteins arvingar av L.P. Ramberg