torsdag 21 apr 2016

Boksläpp! Nu är jag ung hela mitt liv av Christina Kjellsson

Christina Kjellsson fortsätter sin berättelse om Mirjam, som växer upp i en liten by i Jämtland. Nu är jag ung hela mitt liv är en mörk berättelse om att känna sig utanför normer och konventioner och samtidigt försöka hitta en identitet och mening i livet.

Det är vår. Mirjam går i åttan och hon vet att något måste förändras. Hon bestämmer sig för att sluta vara ensam, göra andra val, inte vara rädd utan leva livet fullt ut. Hon blir någon annan, någon som plötsligt syns. Men det är ett liv i balans, hela tiden på gränsen till övertramp. Och känslan av att vara annorlunda vill försvinna hur mycket hon än försöker leva. Så träffar hon Janet, en ung ensamstående mamma från samma by och allt förändras.

Christina Kjellsson är en uppskattad låtskrivare och liveartist, uppvuxen i Jämtland, bosatt i Göteborg. Hon har gett ut fem vissamlingar och bland annat fått Olrog- och Fred Åkerström-stipendiet. Hon debuterade med barndomsskildringen Solknepet 2013.

Ladda ner högupplöst omslag

Ladda ner högupplöst omslag i 3D

 

För mer information, författarkontakt och recensionsexemplar, välkommen att mejla red@kabusabocker.se eller att ringa 031 85 95 80.

Boksläpp! Nu är jag ung hela mitt liv av Christina Kjellsson