torsdag 21 jan 2016

Boksläpp! Den oändliga sommaren av Madame Nielsen

Med romanen Den oändliga sommaren är en av Nordens mest performativa författare tillbaka. Denna gång som Madame Nielsen, som under hösten skildrat Europas gränskorsningar genom att vandra från syd till norr. Tillfälligt följande de skiftande flyktingströmmarna. Hon är också på en oändlig europaturné med sin Salong Madame Nielsen. En intim tillställning för att återinföra den kvinnliga kraften i det offentliga samtalet. Salongen besöker Bergmanfestivalen nästa år. Senast Madame Nielsen var aktuell på den svenska bokscenen, var som Claus Beck-Nielsen, med boken Mina möten med de verkliga författarna som nominerades till Nordiska rådets litteraturpris 2014.

Den oändliga sommaren berättar om en grupp av helt olika människor vars vägar korsas i kärlekens hänsynslösa spel under en mycket speciell sommar. Sommaren utvecklar sig och personerna faller ur tiden och där, där är allt möjligt men dödligt. På några få månader lever de en hel livstid, men så kommer döden, skön som ett rekviem och skiljer dem åt.

 

Ladda ner högupplöst omslag

Ladda ner högupplöst omslag i 3D

 

För mer information, författarkontakt och recensionsexemplar, välkommen att mejla red@kabusabocker.se eller att ringa 031 85 95 80.

Boksläpp! Den oändliga sommaren av Madame Nielsen