Titti Knutsson

Muren

Det susar i huvudet och kryper i benen. Varenda muskel är på helspänn. Någon, något finns där ute. Eller här inne. (Peter)

Jag hör soldaternas röster och ser konturerna av dem och deras vapen avteckna sig mot himlen. De kommer närmare. (Sofia)

Peter och Sofia bor på varsin sida av en mur. De lever i skilda världar, men är lika rädda och känner samma hat mot fienden på den andra sidan. Men så en dag händer något som förändrar allt. Den märkvärdiga Storm kommer in i deras liv och ingenting blir någonsin sig likt igen.

 

Pressröster om Muren:

"Knutssons berättelse handlar om mer än vad som står på pappret. Med små medel sägs något viktigt om samhället idag: i det stora såväl som i det lilla; för barn såväl som vuxen." Svenska Dagbladet

 

 


  • Utgivning: Januari 2012
  • ISBN: 978 91 7355 216 5

Våra böcker hittar du hos välsorterade bokhandlare - lokalt och på internet.
Muren

Titti Knutsson

Titti Knutsson är född i Stockholm men uppvuxen i Åtvidaberg och bosatt i Linköping med sin familj. Hennes idéer kommer ofta smygande om natten men när det blir dags att skriva tar hon med sig hunden till arbetsrummet i Gamla Linköping och försöker disciplinera sig. Besök författarens hemsida Ladda ner högupplöst författarfoto Fotograf: Mia Karlsvärd Läs mer

Fler böcker av Titti Knutsson

  • Flyktingen

  • Kampen