Camilla Westerdahl

Skrivet i vatten. Berättelsen om mitt liv

Skrivet i vatten är Camilla Westerdahls egen berättelse om vägen tillbaka, efter den svåra bilolycka som nästan tog hennes liv.

Sommaren 1997 är Camilla, hennes 6-månader gamla dotter och man på väg hem från ett bröllop. Det är en varm julinatt och Camilla kör. Hon somnar vid ratten och bilen kör rakt in i bropelare. Hennes man får nackskador, dottern klarar sig helt oskadd. Camilla hamnar i koma i drygt ett år. Med hjälp av engagerade sjukgymnaster och en enorm viljestyrka återerövrar Camilla långsamt kontrollen över sin kropp. Hon tränade och tävlade i simning som ung, och hennes gamla träningsdisciplin och kärlek till vatten hjälper henne genom den hårda rehabiliteringsprocessen. Steg för steg lär Camilla  känna sitt barn, sitt språk och sig själv på nytt.

Skrivet i vatten är en imponerande och berörande historia om att aldrig ge upp, unikt berättad inifrån, med Camilla Westerdahls poetiska språk. Nu även som talbok!

 

Pressröster om Skrivet i vatten:

"I all sin enkelhet är detta en djupt mänsklig bok om livets skörhet, och en stark kvinnas kraft att gå vidare mot alla odds. Därmed berör den oss alla." BTJ

"En bok att läsa då och då. För att ödmjukt inse livets oändliga sårbarhet." Socialpolitik

Se Camilla Westerdahl i TV4 Nyhetsmorgon här.

Möt Camilla och hennes dotter hos Malou von Sivers Efter tio här.

 

 


  • 135 x 210 mm, 90 sidor
  • Utgivning: 2012
  • ISBN: 9789173552332

Våra böcker hittar du hos välsorterade bokhandlare - lokalt och på internet.
Skrivet i vatten. Berättelsen om mitt liv

Camilla Westerdahl

Camilla Westerdahl är född 1968 och bor i Malmö. Sommaren 1997 var hon med i en svår bilolycka. I mars 2012 utkommer Skrivet i vatten – berättelsen om mitt liv. Utdrag ur Camillas debutantpresentation: Jag har jobbat några år för att skriva om mig själv. Boken har hjälpt mig att bli psykiskt starkare och jag vill tro att den hjälper andra: om man har släktingar eller vänner som haft någon olycka kan de vara livrädda. Och om de läser om mig, de första kapitlen gråter de nog men efter boken är de starkare. Jag tror att jag fick min första bok när jag föddes. Jag har velat skriva egna böcker sedan jag var tonåring och nu har jag skrivit den första. Ladda ned högupplöst författarfoto Läs mer