Susanne Holmgren

Publicera dig! Om utgivning på förlag och andra publiceringsmöjligheter

Inspirerande guide om vägen mot publicering!

Publicera dig! Om utgivning på förlag och andra publiceringsmöjligheter är en engagerande handbok som riktar sig till alla som skriver och som vill publicera sina egna texter. Författaren Susanne Holmgren bjuder på sina kunskaper i publicerandets konst på ett sätt som öppnar många vägar mot läsarna. Hon förmedlar en stark optimism och visar på ett brett spektrum av publiceringsmöjligheter. Boken riktar sig främst till opublicerade författare och kan med fördel användas som inspirerande guide för den som vill få sina skön- eller facklitterära verk publicerade. Gästförfattare i boken är Kerstin Aronsson, förläggare på Kabusa Böcker, som här ger en tydlig bild över förlagens arbete och vad som kan vara bra att tänka på när man som manusförfattare söker sig till ett förlag.

Publicera dig! är den andra delen i Susanne Holmgrens serie om skrivande, läsande och publicering.

 

Pressröster om Publicera dig!:

"Språket är korrekt men personligt och vittnar om att författaren verkligen vet vad läsaren bör känna till. Layouten av Anna Henriksson är enkel, tydlig och sparsmakad – ingenting drar uppmärksamheten från innehållet. Omslaget speglar innehållet och består av valda citat som har med bokutgivning att göra. Precis som titeln Publicera dig! deklamerar, går boken rakt på sak utan omvägar och leverar matnytta utan omsvep." BTJ

"Det jag gillar med den här boken är att den är just så konkret. Den är lättsamt skriven och det gör råden väldigt tillgängliga. Den skönmålar inte på något vis författaryrket eller vägen fram till publicering. Den inger inga falska förhoppningar, men uppmuntrar den som tror på sitt författarskap och sitt manus." Ulrica Lejbro, dagensbok.com. Läs recensionen i sin helhet här.

"Susanne Holmgren tipsar om en hyllmeter referensböcker, jag skulle vilja tipsa om att denna bok skulle ha en given plats på den hyllmetern!" Poplight.zitiz.se. Läs recensionen i sin helhet här.

10-i-topp på dagensbok.com, mars 2013. Läs mer här.

"Den här boken har jag väntat på! Förlagsverksamhet bakom kulisserna – något som för mig har känts både ouppnåeligt och lite hemligt." Ekensten.se. Läs recensionen i sin helhet här.

 


  • 135 x 210 mm, 113 sidor
  • Utgivning: 2012
  • ISBN: 978 91 7355 245 5

Våra böcker hittar du hos välsorterade bokhandlare - lokalt och på internet.
Publicera dig! Om utgivning på förlag och andra publiceringsmöjligheter

Susanne Holmgren

Susanne Holmgren är bosatt i Göteborg och debuterade 2004 med diktsamlingen Arktica - Isströmmar och moräner . Hon är utbildad skrivarpedagog och vid sidan av författarskapet arbetar Susanne som manuscoach och leder skrivarkurser. Hon är också verksam som översättare, redaktör och lektör. Ladda ner högupplöst författarfoto Fotograf: Anders Wejrot Läs mer

Fler böcker av Susanne Holmgren

  • Dina ord, dina berättelser. Handbok för vana och ovana skrivare

  • Haverier

  • Verklighetsmaskineriet