Tanya Stewner

Lisabeth Susavind. Man talar inte med elefanter!

Lisabeth Susavind har en ovanlig hemlighet, en fantastisk förmåga - hon kan tala med djur! Men det är inte lätt att vara annorlunda och när Lilli, som alla kallar henne, börjar i en ny skola gör hon allt för att dölja sin talang. Den enda som känner till den är hennes nya vän Jesaja, som också bär på en hemlighet.

När klassen är på utflykt i djurparken löper elefanthonan Marta amok. Hon berättar för Lilli att hennes unge ska tas ifrån henne för gott. Tillsammans med Jesaja bestämmer sig Lilli för att hjälpa Marta. Men det förutsätter också att både Lilli och Jesaja avslöjar sina hemligheter.

Lisabeth Susavind. Man pratar inte med elefanter! är första delen i den spännande serien om Lilli, flickan som kan prata med djuren. Boken bjuder på allvar, humor och fantasi för slukaråldern.

 

Pressröster om Lisabeth Susavind. Man pratar inte med elefanter!:

"Rappt skriven, rolig och spännande." Borås Tidning

"Oväntade äventyr, roliga karaktärer och en genuin, härlig känsla."
Familjemagasinet

"Spännande." Piteå-Tidningen

"Spännande om barn som kan tala med djur och som visar på okomplicerad vänskap mellan flicka och pojke." Aftonbladet


  • 135 x 190 mm, 164 sidor
  • Utgivning: 2010
  • ISBN: 978 91 7355 131 1

Våra böcker hittar du hos välsorterade bokhandlare - lokalt och på internet.
Lisabeth Susavind. Man talar inte med elefanter!

Tanya Stewner

Författaren Tanya Stewner (född 1974) bor i den tyska staden Wuppertal och har fått stor framgång med sina böcker om Lisabeth Susavind. Serien har hittills sålt i mer än 200 000 exemplar bara i Tyskland, och den tyska kanalen ZDF planerar en teveserie utifrån böckerna. 2007 belönades hon med det tyska priset Goldenen Bücherpiraten för den första delen i serien om Lisabeth Susavind, Man talar inte med elefanter! Läs mer

Fler böcker av Tanya Stewner

  • Lisabeth Susavind. Tigrar kysser inte lejon!