Köhlmark & Helsing Mork

Hjälp, jag är med kök

Överlevnadsguide i matdjungeln

Hur mycket är egentligen en matsked smör? Vad är hemligheten bakom mammas lasagne? Vad skiljer en Café au lait från en ”latte”? Och hur får man matpengarna att räcka lite längre? För den som just blivit med kök kan frågorna vara många och svaren ganska få. Och även om man äger en och annan kokbok så innehåller de sällan de grundläggande tipsen och svaren. Och aldrig på ett och samma ställe.

För att bringa lite reda i tillvaron kommer nu Hjälp, jag är med kök. Det är en guide i köksdjungeln, en räddare i nöden eller kanske en ställföreträdande praktförälder när idéerna tryter, köksskåpen ekar och den vällagade middagen känns långt borta.

Hjälp, jag är med kök är den perfekta presenten till alla som flyttar till något eget och plötsligt finner sig ansvariga för kök och matlagning. En överlevnadsguide bland matvaror, kastruller och diskborstar.


  • 148 x 210 mm, 224 sidor
  • Utgivning: 2009
  • ISBN: 978 91 7355 125 0

Våra böcker hittar du hos välsorterade bokhandlare - lokalt och på internet.
Hjälp, jag är med kök

Malin Köhlmark & Helena Helsing Mork

Helena Helsing Mork – text, fakta och tips. Malin Köhlmark – formgivning, fakta och tips. Malins känsla för form och färg syns inte minst på hennes prunkande balkong. Ladda ner högupplöst författarfoto Läs mer

Fler böcker av Malin Köhlmark & Helena Helsing Mork

  • Hjälp, jag är med trädgård!