Ros Asquith

Författardrömmar 3: Spioner och passioner

Spioner och passioner är den tredje delen i Ros Asquiths serie om den fantasifulla Cordelia Arbuthnott, den 11-åriga flickan som drömmer om att bli författare, löser mysterier och får skrivartips från sin författarfaster.

I Spioner och passioner har Cordelias nya geografilärare har dragit in hela klassen i ett stort projekt om klimatet men hon har viktigare saker att tänka på. Cordelia misstänker nämligen att den nya killen i klassen, den mystiske Vladimir Vysjinskij, är terrorist! Den skumme Vlad är våldsamt intresserad av kemi och gifter och Cordelia ser en farlig glöd i hans ögon. Intrigerna i Cordelias liv inspirerar henne att skriva den fantastiska och svulstiga berättelsen om Jane Bond, James Bonds syster, agenten med det gyllene håret, de förföriska läpparna och den trippelt så stora hjärnan.

 

Pressröster om Spioner och passioner:

"De olika berättelserna vävs åter samman med skrivtips. Kul och spännande!" Familjemagasinet

"Ett värdigt avslut på en mycket bra bokserie för barn i mellanåldern." BTJ


  • 135 x 190 mm, 134 sidor
  • Utgivning: 2012
  • ISBN: 9789173552233

Våra böcker hittar du hos välsorterade bokhandlare - lokalt och på internet.
Författardrömmar 3: Spioner och passioner

Ros Asquith

Ros Asquith är en mycket framgångsrik barn- och ungdomsförfattare från England. Hon har skrivit och illustrerat över 60 böcker och även tecknat för tidningen The Guardian i över 20 år. Läs mer på Ros Asquiths hemsida Ladda ned högupplöst författarfoto Foto: Fred Fordham Läs mer

Fler böcker av Ros Asquith

  • Författardrömmar 2: Deckare och dilemman

  • Författardrömmar 1: Slott och sammanbrott