Ros Asquith

Författardrömmar 2: Deckare och dilemman

Andra delen i serien om 11-åriga Cordelia och hennes galna, roliga värld full av dramatik, fantasi och mysterier, och inte minst användbara tips för alla som skriver.

I Deckare och dilemman har Cordelia fortfarande inte lyckats slippa ifrån sin nya hemska skola Farmer North. Hon fortsätter att drömma om att bli en rik och berömd författare, och filar på en viktoriansk detektivhistoria där den skarpsinniga Charlotte Holmes spelar huvudrollen. Men hennes författardrömmar störs ständigt av vardagens dramatik, hennes vänner har akut behov av hjälp och mysterier ropar efter en lösning.

Genom hela boken flätas den berömda författaren (och Cordelias faster) Laura Hunts tips till blivande författare ihop med berättelsen. Tipsen är konkreta råd till alla unga läsare som drömmer om att en dag bli författare.


  • 135 x 190 mm, 155 sidor
  • Utgivning: 2011
  • ISBN: 9789173551939

Våra böcker hittar du hos välsorterade bokhandlare - lokalt och på internet.
Författardrömmar 2: Deckare och dilemman

Ros Asquith

Ros Asquith är en mycket framgångsrik barn- och ungdomsförfattare från England. Hon har skrivit och illustrerat över 60 böcker och även tecknat för tidningen The Guardian i över 20 år. Läs mer på Ros Asquiths hemsida Ladda ned högupplöst författarfoto Foto: Fred Fordham Läs mer

Fler böcker av Ros Asquith

  • Författardrömmar 3: Spioner och passioner

  • Författardrömmar 1: Slott och sammanbrott